Başkan Konurer'in 19 Mayıs Mesajı

Başkan Konurer'in 19 Mayıs Mesajı
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 97. yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 97. yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

İlçe Başkanı Konurer yayınladığı kutlama mesajında; 19 Mayıs 1919 yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Bandırma vapuruyla başlattığı milli mücadelenin yıldönümünde millet olarak atalarımızdan bizlere miras kalan bu cennet vatanı, geçmişte olduğu gibi bugünde canı pahasına da olsa gözünü bile kırpmadan savunacak cesur yürekli gençlerimiz vardır.

Ülkemizi işgal eden devletlerle kısıtlı imkânlara rağmen mücadele etmek adına Atatürk ve silah arkadaşları tarafından başlatılan milli mücadele, Anadolu insanının vatan toprağını düşman işgalinden kurtarmak için ortaya koyduğu cesur ve kararlı mücadelenin bir göstergesi olarak görülmemiş bir kahramanlık destanıyla sonuçlanmıştır. Türk milletinin elde ettiği bu muhteşem zafer, birçok dünya devletine cesaret vererek onlarında bağımsızlıklarını kazanmaları noktasında örnek teşkil eden bir simge haline gelmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle Vatanımızın bağımsızlığı, ülkemizin ve devletimizin ilelebet varlığını sürdürebilmesi için mücadele eden tüm şehit ve gazilerimizi büyük zaferin 97. Yıldönümünde bir kez daha saygı ve rahmetle anıyor. Atatürk’ün geleceğimizin teminatı olan gençlerimize armağan ettiği bu güzel bayramı gençlerimizin de Türk gençliğine yakışır bir şekilde kutlayacakları inancıyla tüm Seydişehir halkının ve büyük Türk milletinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramlarını kutluyorum dedi. (Süleyman Sayan- Pusula)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.