Başkan Konurer'in Berat Kandili Mesajı

Başkan Konurer'in Berat Kandili Mesajı
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Berat Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Süleyman Sayan'ın Haberi

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Berat Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

İlçe Başkanı Konurer yayınladığı kandil mesajda; ''Mübarek Ramazan-ı Şerifin habercisi olan, borçtan kurtulma, temize çıkma gibi manalarıyla insanların refaha kavuşacağını müjdeleyen Berat Kandili Müslümanlara kulluk bilinci ve mahşeri alemde hesap verme şuuruyla yaptıkları hatalardan dolayı af dileme, ettikleri günahlardan arınma ve yüce Allah’ın sonsuz rahmet ve merhametine kavuşmasına vesile olacak bir fırsat gecesidir.

Zor günler geçirdiğimiz fakat gelecek adına umut dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olacağını ümit ettiğimiz Berat Kandilinde İslam coğrafyasında ve ülkemizde yaşanan terör olaylarının son bulması için yüce Allah’a yalvarmalı ve ondan yardım dilemeliyiz. Kandiller dini ve toplumsal hayatımızda ilahi af, mağfiret ve rahmet temennilerinin zirveye ulaşması, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının da yoğun biçimde yaşanması gereken mübarek gecelerdir. Beraat Kandili vesilesiyle aramızdaki çekişmelerin kaldırılmasına, hoşgörü ortamının kurulmasına, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına Müslümanlar olarak hep birlikte çaba göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Berat Kandilinin tüm insanlığın huzuru için iyiliğe, barışa, dostluğa ve kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, başta Seydişehirli vatandaşlarım olmak üzere, tüm İslam âleminin kandillerini kutlar, Ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini dilerim''.Dedi.

(Süleyman Sayan- Pusula)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.