Başkan Özaltun, başarıda Türkiye’de ilk 6’da

Başkan Özaltun, başarıda Türkiye’de ilk 6’da
Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, bir araştırma şirketinin yaptığı Yerel Yönetimler Performans Araştırması En Başarılı Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları değerlendirmesinde 6’ıncı sırada yer aldı.

ORC Araştırma Şirketi’nin Türkiye genelinde gerçekleştirdiği Yerel Yönetimler Performans Araştırması En Başarılı Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları değerlendirmesinde Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yüzde 58’4’lük başarı oranı ile Türkiye’deki çok sayıda belediye başkanını geride bırakarak 6’ıncı sırada yer aldı. Özaltun, bu başarısıyla Konya’da ilk 10 liste içerisinde yer bulan tek ilçe belediye başkanı da oldu. Yapılan açıklamaya göre, ORC Araştırma Şirketi tarafından en başarılı Büyükşehir İlçe Belediye başkanları listesinde yüzde 55’in üzerinde başarı oranı yakalayan belediye başkanlarının yer aldığı belirtilirken, en başarılı belediye başkanları sıralamasının son 2 ayda gösterdikleri performansa göre belirlendiğine dikkat çekildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.