Başkan Özaltun, ilk ve ortaokul öğrencileriyle buluştu

Başkan Özaltun, ilk ve ortaokul öğrencileriyle buluştu
Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, yeni eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla bazı eğitim kurumlarını ziyaret etti.

Beraberindeki Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk’la birlikte ziyaret ettiği bir ilk ve ortaokulda sınıfları gezen ve öğrencilerle sohbet eden Özaltun, yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olması dileğinde bulundu. Öğrencilere bazı tavsiyelerde bulunan Özaltun, kendilerinden istekleri olup olmadığını sordu. Öğrencilerden, öğretmenlerinin kıymetini iyi bilmelerini isteyen Özaltun, “Sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Bakın öğretmenlerimiz sizler için fedakarlık yapıyor, size eğitim veriyor. Siz de ödevlerinizi zamanında yapın, çok çalışın ve başarılı birer öğrenci olun. Bizim gelecekte sizin gibi pırıl pırıl iyi yetişmiş bir nesile ihtiyacımız var” dedi.
Öğrencilere 15 Temmuz’daki darbe girişimi hakkında da bilgiler veren ve o günlerde ülkenin ne hale getirilmek istendiğini anlatan Özaltun, “15 Temmuz’da o helikopterden, o uçaktan bomba atan hainler neticede bazı okullardan yetişti geldi, bazı amaçlar doğrultusunda yetişti. Ama inşallah sizler onlar gibi olmayacaksınız. Bu ülkenin vatanını, birlikteliğini koruyan ahlaklı dürüst bir şekilde gelecekte altın bir nesil yetişecek inşallah” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.