Başkan Özaltun inceleme yaptı

Başkan Özaltun inceleme yaptı
Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun ve meclis üyeleri yapımı devam eden Beyşehir Kültür Merkezi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Başkan Özaltun Mayıs ayı olağan meclis toplantısının ardından meclis üyeleri ile birlikte yapım çalışmaları hızla süren Kültür ve Yaşam Merkezi inşaat alanını gezdi. Başkan Özaltun ve meclis üyeleri, yapımı üstlenen firma ile imar yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Başkan Özaltun, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, 2015 yılının Eylül ayında Kültür Merkezinin yapımı için başlayan çalışmaların durmadan devam ettiğini ve yapının kaba inşaatının tamamlandığını söyledi. Bu yılın Aralık ayı içerisinde açılışını yapmayı planladıkları Kültür Merkezi’nin devam eden inşaat alanında yapımına yetkiyi veren meclis üyeleri ile birlikte incelemede bulunduklarını anlatan Özaltun, “Meclis üyelerimizin birebir onaylayıp yetki verdiği yapının üzerine çıkarak, dokunarak, hissederek, görerek inceleme imkanı bulduk. Geçmişten bugüne Beyşehir’in birçok eksiği var ama bunlardan en büyüğü olarak nitelendirdiğimiz Kültür Merkezi idi. Biz buraya Kültür ve Yaşam Merkezi diyoruz. Çünkü, burayı aynı zamanda bir yaşam merkezi haline dönüştürmek istiyoruz. Zira, Kültür Merkezi inşaatımızın hemen karşısında yapılacak olan yarı olimpik yüzme havuzumuzun ihalesi de yapıldı. İnşallah devletimiz tarafından orası da yapılmaya başlanacak. Aynı şekilde yeni Emniyet binamız da hemen yanına inşa edilecek” dedi.
Yapımı süren Kültür ve Yaşam Merkezi’nin yapısı ile ilgili bilgiler de veren Özaltun, bünyesinde yaklaşık bin kişilik cep sineması ve tiyatroların da yapılabileceği bir konferans salonu, toplantı ve düğünlerin yapılabileceği salon, alış veriş merkezi olabilecek bir alan, sergi ve fuaye salonu,teras ve kafeterya ile 500 araçlık otoparkı bulunacağını belirterek, “Burada market açmak ya da düğün salonu işletmek isteyenler gelip Belediyemizle temasa geçebilirler” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.