Başkan Özaltun öğretmenlerle buluştu

Başkan Özaltun öğretmenlerle buluştu
Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçe merkezi ve dış mahallelerde bulunan milli eğitime bağlı ortaokul ve liselerde görev yapan beden eğitimi öğretmenleri ile yemekte bir araya geldi.

Beyşehir Belediyesi tarafından Beyşehir Gölü kenarındaki bir restoranda düzenlenen toplantıya Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, şube müdürleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır da katıldı. Başkan Özaltun, burada yaptığı konuşmada, Beyşehir’de yaşayan gençleri daha çok sportif alanlara yöneltmek için Belediye olarak birtakım çalışmalar içerisinde olduklarını, bu çalışmaları daha verimli bir neticeler alabilmek için okullarda görev yapan beden eğitimi öğretmenlerinin de vereceği katkı ve desteklerle gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

Beyşehir’deki sporun geleceğe nasıl taşınabileceği konusunda beden eğitimi öğretmenleri ile bir beyin fırtınası yapmak için buluştuklarını anlatan Özaltun, Beyşehir Belediyesi olarak bir futbol okulu kurmak istediklerini ve bunun çalışmalarını başlattıklarını aktardı. Özaltun, ilçede sportif altyapıya daha çok önem verme kararı aldıklarını söyledi. Futbol okulunda 7 ila 19 yaş arası çocuk ve gençleri yetiştirip sportif alanlara kanalize etmek istediklerini anlatan Özaltun, amaçlarının burada ilk etapta başarıdan öte yetişme çağındaki bu gençleri birtakım kötü ve zararlı alışkanlıklardan uzaklaştırmak olduğunu dile getirdi. Gençlerin spor yaparak derslerinde başarılı olmalarını sağlamak arzusu içerisinde olduklarını da ifade eden Özaltun, “Bu münasebetle Beyşehir Belediyespor futbol okulu adı altında bir alan açıyoruz, ilk önceliğimiz en çok sevilen branşlardan birisi olduğu için futbol. Ancak, futbolda başarılı olabilirsek önümüzdeki süreçte kick boks, tekvando, güreş, okçuluk ve diğer branşlarda da bu çalışmaları genişletmek hedefimiz.İlk hedefimiz futbol, yani futbol derken amatör liglerde mücadele eden Beyşehir Belediyespor’un alt yapısını daoluşturmak. Dolayısıyla spor dalında da Beyşehir’e renk katmak istiyoruz Beyşehir Belediyespor olarak. Sizlerin desteklerini, fikirlerini bugün alabilirsek çok memnun oluruz. Sadece burada fikirlerle kalmayacak, inşallah sizlerin desteklerini birebir sahada da görmek istiyoruz. Bu konularda beyin fırtınası yapmak üzere bugün sizlerle bir araya geldik” dedi.
Konuşmaların ardından toplantıya katılan beden eğitimi öğretmenleri de düşünce, öneri ve fikirleri ile ilgili paylaşım ve değerlendirmelerde bulundu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.