Başkan Özaltun'dan Jandarma'ya ziyaret

Başkan Özaltun'dan Jandarma'ya ziyaret
Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti

Başkan Özaltun, Jandarma Teşkilatı’nın Kuruluşunun 177. yıldönümü kapsamında Beyşehir İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı Yüzbaşı Yalçın Urlu’yu makamında ziyaret etti. Yüzbaşı Urlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Başkan Özaltun, Jandarma Teşkilatı’nın Kuruluş Yıldönümünü kutladı.
Başkan Özaltun yaptığı açıklamada, gün denilince insanın aklına sevinçli ve neşeli günler geldiğini vurgulayarak, “Tabi sevinç ve neşe her zaman hakkımız. Ama, Güneydoğu bölgesindeki son operasyonlarda şehit ve gazilerimiz olduğu zaman sevincimiz tabii ki kursağımızda kalıyor, sevinemiyoruz. Bu ziyaretimiz münasebetiyle, Güneydoğu’da teröre karşı vatanın ve milletin birliği ve beraberliği için mücadele eden, kolluk kuvvetlerimizin de Allah yar ve yardımcısı olsun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazi olan kolluk kuvveti mensuplarımıza da acil şifalar diliyor ve yeniden aramızda olmalarını diliyorum” dedi.
Ramazan ayında sadece Türkiye’de değil, dünyanın farklı noktalarında, İslam coğrafyasında oynanan oyunlara da dikkati çeken Özaltun, bu oyunun Türkiye’nin güçlenmesi ile birlikte bu bölgede yoğunlaştığına vurgu yaptı. Türkiye’nin bulunduğu coğrafyanın zorluğuna işaret eden Özaltun, “Tabi böylesine zorlu bir coğrafyada bulunmanın bazı bedelleri de oluyor. Bundan dolayı ülkemizin değerli evlatları, kardeşlerimiz şehit oluyor, gazi kalıyor. Bizler de şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde dünyada kendimizi güvende hissediyoruz. Tabi bu yaşanan olayların bir an önce bitmesini yüce yaradanımızdan niyaz ediyoruz. Ülkemizin bir an önce refaha, feraha kavuşmasını hep birlikte arzuluyoruz. Bu münasebetle, gerek ilçemizde, gerekse ülkemizin farklı noktalarında görev yapan jandarma personelimizi teşkilatın kuruluşunun 177. Yıldönümünde kutluyoruz. Jandarma günleri kutlu olsun. Allah’ım onların burunlarını kanatmasın, sağlık ve sıhhatleri yerinde olsun her zaman inşallah. Bu dileklerimiz, tabii ki ülkemizde görev yapan tüm güvenlik güçlerimiz için de geçerli” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.