Başkan Özgüven, asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

Başkan Özgüven, asfalt çalışmalarını yerinde inceledi
Başkan Özgüven, asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, yürütülen sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. 
Belediye ekiplerinin şehrin her noktasında yoğun bir çalışma ortaya koyduğunu ifade eden Başkan Özgüven, özellikle altyapısı tamamlanmamış ve yıllardır ötelenmiş sorunlara çözüm ürettiklerini belirterek, "Her zaman önceliğimiz sorunların haritasını çıkarmak ve bu harita üzerinden çözüm odaklı hareket etmek olmuştur. Öncelikle altyapı dedik ve 60'lı 70'li yıllarda yapılmış ve artık kaldıramaz konuma gelmiş şehir merkezindeki altyapıyı ağını yeniledik. Artık üstyapı diyoruz ve sıcak soğuk asfalt çalışmaları ile şehrimize değer katmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki haftalarda da ana arterlerde sıcak asfalt çalışmalarını başlatacağız" dedi.
Başkan Özgüven'e yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür eden bir vatandaş, "1976 yılında bu tarafa Talatpaşa Mahallesinde ilk kez asfalt döküldü. Böyle bir çalışmayı ben daha önce görmedim. Allah size ve ekibinize güç kuvvet versin. Başarılarınız daim olsun. Çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.