Başkan Özgüven çalışmaları yerinde inceledi

Başkan Özgüven çalışmaları yerinde inceledi
Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, belediye ekiplerinin sürdürdüğü çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmaların hangi aşamaya geldiği konusunda bilgi aldı.

Atatürk Kültür Parkı’nda yapımı devam eden ?Atlı? Spor Kulübü, ?Demiryolları? Parkı, ?Sarıca? Piknik Alanı, Yunuslu Park çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Özgüven, “Bütün gaye ve çabamız daha güzel bir Ereğli'yi ortaya çıkarmaktır" dedi.

Vatandaşların yoğun ilgi ve alakası ile de karşılaşan Başkan Özgüven, "Öncelikle vatandaşlarımızın şahsımıza gösterdiği ilgi, alaka ve sevgiye çok teşekkür ediyorum. Hava sıcaklıklarının arttığı bugünlerde ekiplerimizde sahada yoğun bir çalışma sürecine girdiler. Şehrimizin dört bir yanında yürütülen çalışmaları bugün gezerek hangi aşamaya geldiğini gördük. Yapılan her çalışma şehrimize değer katmak, zenginliğini ortaya koymaktır" diye konuştu.

“PARKLAR ŞEHRİMİZİN AYNASI OLACAK”
Sabah saatlerinde ekibiyle birlikte Yunuslu Mahallesinde yapımı devam eden parkı gezen Başkan Özgüven, "Şehrimizin değişime ve gelişime açık yerleri başta olmak üzere çevre mahallelerimizde halkımızın nefes alacağı parkları kazandırmaya devam ediyoruz. Yunuslu Mahallemizde yaklaşık 6 bin 300 metrekarelik bir alanda modern bir park inşa ediyoruz. Ereğli'mizin aynası olacak olan bu parkları şehrin her mahallesine kazandırmak başlıca hedefimizdir. Kısa bir süre içerisinde hizmete açacağımız bu parkımız şimdiden şehrimize hayırlı olsun" dedi.
?Demiryolları? Parkında da çalışmaların devam ettiğini kaydeden Başkan Özgüven, bu parkın tamamlanmasıyla Ereğli'ye güzel bir hizmetin kazandırılacağını sözlerine ekledi.

“SARICA'DA BÜLBÜL SESİ DİNLEYECEĞİZ”
Ereğli'nin en önemli mesire alanları arasında yer almasına rağmen kaderine terk edilen Sarıca'nın yeniden gözde bir mekan haline geleceğini kaydeden Özgüven, "Ekiplerimiz yoğun bir çalışmanın ardından Sarıca'yı eskiden olduğu gibi vatandaşların uğrak mekanlarından biri haline getirecek. Eskiden bülbül sesinin eksik olmadığı Sarıca'da vatandaşlarımız yine bu sese aşikar olacaklardır" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.