Başkan Özgüven: "Her yerdeyiz"

Başkan Özgüven: "Her yerdeyiz"
Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi, alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarını da yoğun bir şeklide sürdürüyor.

Ereğli Belediyesi yoğun çalışma temposunu şehrin genelinde hissettiriyor. Geçtiğimiz yıllarda altyapı çalışmalarına ağırlık veren ve ilçenin asbestli içme su boruları, kanalizasyon, yağmur olukları gibi sorunlarına çözüm üreten Ereğli Belediyesi üst yapı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.
Cahı, Aydınlar, Namık Kemal, Talatpaşa, Ziya Gökalp, Çömlekçi ve Yunuslu Mahallelerinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Ereğli Belediyesi ekipleri sıcak ve soğuk asfalt, yeni yol açma çalışmaları, yeni park alanları, kaldırım gibi hizmetleri ile göz boyayıcı değil kalıcı hizmetlere imza atıyor.
Sahada yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Özgüven, kamu kaynaklarını en verimli şekilde kullanarak, uzun ömürlü hizmetleri kazandırmaya devam ettiklerini söyledi.
"Geçtiğimiz yıllarda yürüttüğümüz alt yapı çalışmalarından sonra üst yapı yapışmalarına yoğun bir tempoda devam ediyoruz" diyen Başkan Özgüven, "Geçen yıl başladığımız kanalizasyon, içme suyu borularının değiştirilmesi, yağmur su kanallarının oluşturulması gibi çalışmalardan sonra üst yapı çalışmalarına başladık. Vatandaşın gözünde olumsuz izlenim bırakmamak adına kamu kaynaklarını en verimli şekilde kullanarak göz boyayıcı hizmet yerine kalıcı hizmet üretme çaba ve gayreti içerisindeyiz. Şu anda Cahı, Aydınlar, Namık Kemal, Talatpaşa, Ziya Gökalp, Çömlekçi ve Yunuslu mahallelerimizde ekiplerimiz çalışmalarını tüm hızıyla sürdürmektedir. Bir taraftan sıcak asfalt, bir taraftan soğuk asfalt ve yeni yol açma çalışmalarına tam gaz devam ederken, kaldırımlar ve yeni park çalışmaları ile de Ereğli’nin dört bir yanına hizmet götürmeye çalışıyoruz. Biliyoruz ki günü kurtaracak hizmetler bizim lügatimiz da yoktur, olmaz ve de olamazda. Halkımızın bize verdiği yetki 2019 yılına kadar ve bu süre içinde canla başla çalışmaya tüm gücümüzle devam edeceğiz. Halkımızın talepleri ve beklentileri bizler için büyük önem taşımaktadır. Bu yüzden Ereğli’mizin en ücra köşelerine kadar ulaşmayı ve halkımızın tüm eksiklerini, ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamaya özen gösteriyoruz. Halkımızın çocuk, genç, yaşlı olsun ilgisi, duası, içtenliği ve yakınlığını Yüce Mevlam eksik etmesin.
Unutmayalım ki sıkıntılar olmadan güzelliklere ulaşılamıyor" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.