Başkan Sağlam aday adaylarıyla yemekte buluştu

Başkan Sağlam aday adaylarıyla yemekte buluştu
 Editör
Ak Parti Akşehir İlçe Başkanı Muammer Sağlam, aday adaylarıyla yemekte bir araya geldi.

Ak Parti Akşehir İlçe Başkanı Muammer Sağlam, Pazartesi akşamı aday adaylarını aynı masada bir araya getirerek, aralarındaki yarışın hizmet odaklı olduğunu vurgulayarak memnuniyetini dile getirdi.

Aday adayları, yaklaşık bir aydır esnaf, kurum ve STK ziyaretleri gerçekleştiriyor. Pazar yerlerinden cadde ve sokaklara kadar halkla buluşarak projelerini anlatan adaylar, aynı zamanda basın aracılığıyla da duyurularını yapıyorlar.

Başkan Sağlam, aday adaylarının gösterdiği gayretle belediye başkanlığı görevine talip olma isteklerini takdirle karşıladıklarını ifade etti. Halkın Ak Parti adaylarına verdiği destekten duyduğu memnuniyeti paylaşan Başkan Sağlam, bu desteğin 31 Mart günü artarak devam edeceğine inancını vurguladı.

2004'ten günümüze kadar sürdürdükleri hizmetlerin aksamadan devam edeceğine olan inancını vurgulayan Başkan Sağlam, adaylarının halkla buluşmalarını destekleyerek, Ak Parti'nin gecelerini gündüzlerine katarak çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Yer altına yapılan yatırımların tamamlanma aşamasına geldiğini belirten Başkan Sağlam, yeni dönemde yer üstünde daha görünür hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi.

İlçe teşkilatı olarak, halkın talepleri doğrultusunda daha büyük projelerin hayata geçirileceği sözünü veren Başkan Sağlam, seçilecek adaylarına tam destek verdiklerini ve projelerin arkasında olduklarını vurguladı.

Selam ve muhabbetlerini ileten Başkan Sağlam, ilçe halkına teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.