Başkan Şahin ve Ünver bir araya geldi

Başkan Şahin ve Ünver bir araya geldi
KONYA (AA) - Seydişehir Süt Üreticileri Birliği Başkanı Zehra Şahin ve Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ünver, basın toplantısı düzenleyerek süt konusunu...

KONYA (AA) - Seydişehir Süt Üreticileri Birliği Başkanı Zehra Şahin ve Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ünver, basın toplantısı düzenleyerek süt konusunu ele aldı.

Şahin, birlik binasındaki toplantıda, süt satmakta zorlandıklarını belirterek, üreticilerin kaliteyi düşürmemeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Önceden günlük 40 ton süt sattıklarını ifade eden Şahin, "Süt kalite kriterlerine uyulmadığı için giderek satışlarımız 20 tona kadar düştü. Üreticilerimizin bir kısmı sütün yağını alıyor, bir kısmı da su katıyor. Bu da kaliteyi düşürüyor. Bu sıkıntıların yanında bir de Ortadoğu pazarı kapalı olduğu için üreticilerimiz çırpınıyor. Ancak her şeye rağmen bu hayvancılığı yapmak zorundayız. Üreticilerimiz daha dikkatli olmalı." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.