Başkan Şengöl’den Şehit Aileleri Ve Gazilere Yemek

Başkan Şengöl’den Şehit Aileleri Ve Gazilere Yemek
Isparta’nın Eğirdir ilçesinde belediye tarafından Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi’nin davetlisi olarak kente gelen şehit yakınları ve gazilere yönelik olarak...

Isparta’nın Eğirdir ilçesinde belediye tarafından Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi’nin davetlisi olarak kente gelen şehit yakınları ve gazilere yönelik olarak yemek düzenlendi.

Kervansaray Düğün ve Toplantısı Salonu’nda gerçekleştirilen yemeğe Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi Başkanı Musa İrez ile Malatya, Ankara Etimesgut, Antalya, Adapazarı, Mersin, Osmaniye, Denizli, Eskişehir, Ordu, Balıkesir, Afyonkarahisar, Kastamonu, Erzincan, Giresun, Zonguldak, Ereğli, Gaziantep, Hatay, Adana, Yalova, Samsun, Uşak, Pendik, Gebze, Ankara, Niğde, Kırıkkale, Bafra, Elbistan, Bursa, Manisa, Kahramanmaraş, Kayseri, İzmir, Kütahya, Ankara ve İstanbul’dan 130’u aşkın şehit yakını ve gazi katıldı.

Diğer illerden gelen şehit yakını ve gaziler, Eğirdir’de olmaktan dolayı memnuniyetlerini Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e ileterek teşekkür ettiler.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.