Başkan Sepil'in Takıma İnancı Tam

Başkan Sepil'in Takıma İnancı Tam
- Göztepe Kulübü Başkanı Sepil:"Süper Lig'e yükseleceğimize inanıyorum"


İZMİR (AA) - TFF 1. Lig play-off yarı final ilk maçında 25 Mayıs Perşembe günü Boluspor'u konuk edecek Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, "Süper Lig'e yükseleceğimize inanıyorum." dedi.

Sepil, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın son 3 haftada gösterdiği performansın kendilerini umutlandırdığını söyledi. Play-off'ta oynayacakları maçların hem Göztepe hem de İzmir için önemli bir süreç olacağını vurgulayan Sepil, şöyle konuştu:

"Süper Lig'de bir İzmir takımının olmaması çok kötü. Umudumuz Süper Lig'e çıkıp İzmir'i ligde temsil etmek. Takımıma sonuna kadar güveniyorum. Play-off'ta kiminle oynayacağımız önemli değil. Play-off'a kalan takımlarla oynadığımız maçlara baktığımızda galibiyetlerimiz, yenilgilerimiz, beraberliklerimiz var. Hepsi iddialı takımlar, kiminle oynayacağımız fark etmezdi. İşin sonunda mühim olan play-off'a kalmaktı, onu da başardık. Süper Lig'e yükseleceğimize inanıyorum."

Sepil, İzmirlileri Boluspor maçına davet ederek, "İzmir'in birlikte olması, birlikte hareket etmesi gerekiyor. Play-off'a bizim dışımızda 3 takım kaldı, o şehirlerdeki kuruluşların ne yaptığına bakın, bizde maalesef heyecan olmuyor." ifadesini kullandı.

Play-off primini, futbolcuların isteği doğrultusunda eşit dağıtacaklarını belirten Sepil, play-off'ta başarılı olmaları halinde ne kadar prim vereceklerini de oyunculara açıklayacaklarını aktardı.

Sepil, kendileri için endişe döneminin bittiğini belirterek, "Play-off'a kalarak durumumuzun ne olduğu ortaya çıktı. Play-off'ta şansımızın olduğuna inanıyorum, çıkamazsak da seneye yolumuza devam edeceğiz. Geldiğim gün de aynı şeyi söyledim, Göztepe bu işte başarılı olacaktır. İyi bir kadromuz var, hangi ligde olursak olalım, iyi bir oyuncu birikimimizle giriyoruz." şeklinde konuştu.

Boluspor müsabakasının biletlerinin bittiğini kaydeden Sepil, tribünde yer alamayacakların maçı toplu olarak seyretmesi açısından görüşmeler yapacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.