Başkan Toru asfalt çalışmalarını inceliyor

Başkan Toru asfalt çalışmalarını inceliyor
Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde sıcak asfalt serimi ve altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

“Yerinde tespit, yerinde çözüm” sloganıyla çalışmalarına yön veren Meram Belediyesi, ilçe geneline hizmet götürmeye devam ediyor. Karahüyük Mahallesinde çalışmalarına yoğun tempoda devam eden Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini ziyaret eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vatandaşların daha rahat ve sağlıklı bir şekilde yaşamını devam ettirebilmesi amacıyla asfalt ve yol düzenleme çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Karahüyük mahallemizin aynı anda 6 sokağında ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında asfalt serimi, parke ve bordür yapımı, oluk yapımı ve altyapı düzenlemeleri gerçekleştiriliyor. Bir aylık süreç içerisinde Karahüyük Mahallemizde kanalizasyon ve doğalgaz altyapısı tamamlanan 22 sokakta asfalt serim ve yol düzenleme çalışmalarımız sürecek. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.