Başkan Toru Karadiğinlilerle iftarda buluştu

Başkan Toru Karadiğinlilerle iftarda buluştu
Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Karadiğin ve Karadiğin Deresi Mahallesi sakinleriyle iftarda buluştu.

Meram Belediyesi tarafından 2014 seçimlerinden itibaren yeni bağlanan mahallelerde başlatılan iftar programlarına Karadiğin ve Karadiğin Deresi Mahallelerinde devam edildi. Karadiğin Yeniaylar İlkokulu bahçesindeki programa Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve binlerce vatandaş katıldı.
İftardan önce selamlama konuşması yapan Başkan Fatma Toru, “Sizlerle bir arada olmak çok güzel ve özellikle ramazan ikliminde olmak çok daha güzel. Ramazan şu anda bizim misafirimiz. Kalbimizle, gözümüzle, dilimizle, nefsimizle oruç tutuyoruz. Rabbim, tuttuğumuz oruçları makbul eylesin” dedi.

ÇOK AMAÇLI SPOR SALONU BAYRAMDAN SONRA AÇILACAK
Karadiğin Mahallesi’nde yapımı devam eden çok amaçlı bir salon olduğunu hatırlatan Başkan Toru, “Çevre düzenlemesi, bahçe duvarı ve tefrişatını tamamladıktan sonra inşallah bayramdan sonra buranın açılışını hep birlikte yaparız. Hayırlı olsun” diye konuştu.
Her bölgenin ihtiyacı noktasında çalışmaları sürdürdüklerini ifade eden Toru, “Belediye sınırlarımız 2014 seçimleriyle birlikte 3 katına çıktı ve buna göre de hizmet sahamız ve sorumluluk sınırımız büyüdü. Ama Allah’a çok şükür; şu anda ekibimizle birlikte Meram’ın her bölgesine hizmet götürmek için seferber olmuş durumdayız. Sizlerin dualarıyla hizmetlerimizin artarak devam etmesini Yüce Rabbimizden diliyorum” diye konuştu.

“GENÇLERİMİZ ÜZERİNDEN OYUN OYNANMASINA FIRSAT VERMEYELİM”
Ülkemizin şu anda sadece terör belasıyla değil aynı zamanda liseli gençleri ayaklandırmak üzere oynanan oyunla da karşı karşıya geldiğine dikkat çeken Başkan Toru, “Şer güçler, 1980’li yıllarda olduğu gibi gençleri ayaklandırmak için faaliyet içerisinde. Gençlerimize hep beraber sahip çıkacağız. Onlar sokağa dökülmesin diye ailelerimiz çok daha bilinçli olacak. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi ve devletimizin bekasını daim etsin” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.