Başkan Toru, şampiyonları ödüllendirdi

Başkan Toru, şampiyonları ödüllendirdi
Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Isparta’da yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda 6 madalya ile en fazla madalya kazanan kulüp olan Meram Belediyesporlu kick boksçularını ödüllendirdi.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Isparta’da yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda 6 madalya ile en fazla madalya kazanan kulüp olan Meram Belediyesporlu kick boksçularını ödüllendirdi. Belediye olarak amatör dallara destek vermeye devam edeceklerini kaydeden Başkan Toru, “Zihnen, bedenen ve ruhen sağlıklı nesiller yetiştirmek sporla mümkün olur. Çocuklarımızı ve gençlerimizi spora yönlendirmek için elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, 22-30 Temmuz 2015 tarihlerinde Isparta’da yapılan Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Ferdi Kick Boks Şampiyonası’nda 3 altın, 1 gümüş ve 2 bronz olmak üzere toplamda 6 madalya ile en fazla madalya kazanan kulüp olan Meram Belediyesporlu kick boksçuları makamında kabul ederek altınla ödüllendirdi. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.