Başkan Toru, TBB Encümen Üyesi seçildi

Başkan Toru, TBB Encümen Üyesi seçildi
Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) 2017 Yılı Mayıs Ayı Meclis Toplantısı, Ankara’da yapıldı. Çok sayıda belediye başkanı ve meclis üyesinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda bir yıl süreyle görev yapacak encümen üyeleri için seçim yapıldı.

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) 2017 Yılı Mayıs Ayı Meclis Toplantısı, Ankara’da yapıldı. Çok sayıda belediye başkanı ve meclis üyesinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda bir yıl süreyle görev yapacak encümen üyeleri için seçim yapıldı. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru da,  yeniden encümen üyeliğine seçildi.

 

TBB Genel Sekreteri Hayrettin Güngör, birliğin çalışmaları ve 2016 yılı faaliyet raporuna ilişkin bir sunum gerçekleştirdi. Divan’da ise 2016 yılı Bütçe Kesin Hesabı, Rozet Ücretlerinin Kaldırılması, Kadro İhdası ve Değişikliği, Sözleşmeli Personel Ücretinin Belirlenmesi konu başlıkları görüşülerek karara bağlandı.

 

Törenin tamamlanmasının ardından encümen üyelerinin seçimine geçildi. Daha önce TBB Encümen Üyeliği’ne seçilen Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, tekraren aynı göreve seçildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.