Başkan Tutal, asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

Başkan Tutal, asfalt çalışmalarını yerinde inceledi
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ortakaören Mahallesinde yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ünüvar, Fen İşleri Müdürü İsa Çiftçi ve Ortakaören Mahallesi Muhtarı Kemal Yalçın ile birlikte Ortakaraören Mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı. Ortakaraören Mahallesinde bulunan Han önünde bir süre vatandaşlarla sohbet eden Başkan Tutal, daha sonra beraberindekilerle birlikte yapılan asfalt çalışmalarını inceledi.
Seydişehir merkez ve kırsal mahallerinde çalışmaların aralıksız devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ortakaraören Mahallesine 10 bin metrekare sıcak asfalt, 150 bin metrekarelik soğuk asfalt çalışması yaptıkları kaydetti. Başkan Tutal, “Ekiplerimiz benim Hacda olduğum dönemde çalışmalarına aralıksız devam etti. Ben de mahallemize gelerek yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek görmek istedim. Birçok cadde ve mahallemizde kilitli taş, sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmalarımız yoğun bir tempo içerisinde aralıksız devam ediyor. Bu sezonda gücümüz yettiği nispetinde tüm mahallelerimizin ihtiyaçlarını tamamlayacağız. Hedefimiz her mahalleye, her caddeye, her sokağa hizmet götürmek" şeklinde konuştu.
Başkan Tutal, daha sonra Ortakaraören sanayi sitesinde bulunan esnafları ziyaret ederek sohbet etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.