Başkan Tutal asker adayları ile buluştu

Başkan Tutal asker adayları ile buluştu
 Muhabir
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Şubat ayı celbinde vatani görevini yapmak üzere birliğine teslim olmaya hazırlanan asker adaylarıyla bir araya geldi.

Adile Baysal Kültür ve Sanat Evinde düzenlenen programda Mehmetçiklerle birlikte olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, asker adaylarına üzerinde "Vatan Size Minnettardır" yazan kutularda Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye etti.

Kaymakam Cevdet Bakkal, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Muhammed Yaşar Hançer’in katıldığı programda Başkan Tutal, vatani görevlerini yerine getirmek üzere birliklerine teslim olacak Mehmetçiklerle yemek yiyerek hayırlı tezkereler diledi.

1-4.jpg

Aralık ayı celbinde askere gidecek gençlerle uzun süre sohbet eden Başkan Tutal, “ kutsal bir vazife için görev başına gidiyorsunuz. İnanıyorum ki, sizin için çok farklı bir deneyim olacak bu. Sahip olduğunuz nimetlerin kıymetini birliklerinizde daha iyi anlayacaksınız. Bu bir vatan nöbeti, Anadolu’da insanların malı, canı, namusu güvende olabilmesi için vatani görevimizi yerine getirmemiz gerekiyor. Yapılan görevin her alanı kutsaldır. Allah yolunuzu açık etsin. Cenab-ı Allah sağ salim yuvalarınıza dönmeyi nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Program sonunda Başkan Tutal, askere gidecek olan Mehmetçiklere hediyelerini takdim ederken günün anısına Kaymakam Bakkal, Belediye Başkanı Tutal, İlçe Jandarma Komutanı Hançer hatıra fotoğrafı çektirildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.