Başkan Tutal: Cumhuriyet yeniden dirilişin simgesidir

Başkan Tutal: Cumhuriyet yeniden dirilişin simgesidir
 Muhabir
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: "Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Cumhuriyetimiz, atalarımızdan bizlere kalan en büyük mirastır. Cumhuriyet; milletimizin birlik içinde vermiş olduğu varoluş mücadelesinin, azim, fedakârlık ve büyük bir kahramanlıkla ölümsüzleştirmesidir. Cumhuriyetimizi, tüm değerleriyle sonsuza değin yaşatmak hepimizin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur. Şüphesiz ki bu sorumluluk bilincinde her yıl olduğu gibi bu yıl da 29 Ekim’de yenilenen azim, kararlılık ve enerjimizle; şan ve şeref destanlarıyla dolu tarihimizden aldığımız azim, cesaret ve vakarla Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına birlikte ulaşmanın engin gururunu yüreklerimizde hissediyoruz.

TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONUYLA ECDADIMIZIN EMANETİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Cumhuriyetimizin 100. yılında, Türkiye yüzyılını, ülke olarak hedefleri ve idealleri gerçekleştirerek karşılıyor olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundan bu yana geçen bir asır boyunca Türk milletinin, istiklal ve istikbaline olan güçlü inancıyla geldiğimiz süreçte Türkiye Yüzyılı vizyonuyla ecdadımızın emaneti olan bu aziz vatanı ilelebet payidar kılmak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğimizi, ülkemizi gelişmiş medeniyetler içerisinde en üst sıraya taşıma yolunda üzerimize düşen her sorumluluğu yerine getireceğiz. Nitekim Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla ülke olarak koymuş olduğumuz sanayide, savunmada, eğitimde, sağlıkta ve daha nice alanda koyduğumuz hedefleri birer birer gerçekleştirmenin de mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Son yıllarda gerçekleştirdiğimiz bu gelişmeler, hepimizin gururudur. İnşallah bu gururu Türkiye Yüzyılı diyerek hep birlikte daha ileriye taşıyacağız.

ÜLKEMİZİN GELECEĞİNİ AYDINLATMAYA ADIM ADIM

Bu bilinçle, kararlılıkla geçmişten gelen azim ve kararlılıkla, ülkemizin geleceğini aydınlatma yolunda ilerliyoruz. Bu önemli ve anlamlı gün vesilesiyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milletimizin sonsuza dek bağımsız yaşaması için, vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.”

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.