Başkan Tutal Çalışmaları Yakından İnceledi

Başkan Tutal Çalışmaları Yakından İnceledi
Başkan Mehmet Tutal, Seyyid Harun Veli Bulvarı ve Milli Egemenlik Caddesi’nde 2. Kat aşınma asfaltı, bisiklet yolu ve kaldırım çalışmaları için incelemelerde bulundu...

Süleyman Sayan'ın Haberi

Başkan Mehmet Tutal, Seyyid Harun Veli Bulvarı ve Milli Egemenlik Caddesi’nde 2. Kat  aşınma asfaltı, bisiklet yolu ve kaldırım  çalışmaları için incelemelerde bulundu.

Seydişehir ana caddelerinde yapımına başlanılan  son kat asfalt serimi ile yol ömrü uzatılıyor. Seydişehir’in sert iklimlerine dayanıklı olabilmesi için uzun ömürlü yol asfalt çalışmaları için 2. Aşama asfalt kaplamaları 2 finişerle devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 14 km çift geliş gidiş yolun 8 milyon lira gibi bir maliyete yapıldığını belirterek tamamının Büyükşehir Belediyesi tarafından desteklendiğini kaydetti. Başkan Mehmet Tutal Seydişehir Belediyesi olarak  çalışmalarının tümünde koordineli ve planlı olarak hareket edildiğini ifade ederek yağışlar gelmeden ana caddeler üzerindeki çalışmaların tamamlanması için çalışıldığını söyledi.

40 Bin Ton Sıcak Asfalt Kullanılıyor..

Seydişehir Merkezinde devam eden çalışmalarda 40 bin ton sıcak asfalt kullanılarak uzun vadede sağlıklı bir yapı kazandırılıyor. Kaldırımların da baştan yenileneceği çalışma planında 2 finişer makinesi aynı anda çalışarak asfalt serimini  yapılıyor. Kaldırımlarda ise yaklaşık 20 bin ton da andezit taşı kullanılacak. Yeniden modernize edilen caddeler çift şeritli olarak yapılıp, engelli yolu, bisiklet yolu için de çalışmalar devam ediyor.

Caddeler Seydişehir’in Yeşil Alanları Olacak..

Belediye Başkanı Tutal, “Caddelerin alt yapı, kaldırım ve asfalt çalışmalarının yanı sıra caddelerimizi güzelleştireceğiz. Çeşitli süs bitkisi ve çiçeklendirme çalışmaları ile refüjleri güzelleştirerek caddelerimiz doğayla iç içe  ferah yeşil alanlarına kavuşacak. Seydişehir Belediyesi olarak, Büyükşehir Belediyesi’nin de  destekleri ile Seydişehir’imiz için çalışmalara devam edeceğiz. ” dedi. Aydınlatma sistemi de düşünülen caddelerde konforu yüksek yollara kavuşulmuş olunacak. (Süleyman Sayan-Pusula)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.