Başkan Tutal iş sağlığı ve güvenliğini ön planda tutuyor

Başkan Tutal iş sağlığı ve güvenliğini ön planda tutuyor
 Editör
Seydişehir Belediyesi bünyesinde çalışan personel İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında, sağlık taramasından geçirildi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, çalışan personellerinin sağlıklarının önemli olduğunu periyodik olarak sağlık taramasından geçirildiklerini kaydetti.

Seydişehir bünyesinde kadrolu işçi, sözleşmeli personel ve şirket çalışanı statüsünde hizmet veren 320 personel akciğer grafisi, odyometri testi, solunum fonksiyon testlerini içeren sağlık taramasından geçti.

Her yıl periyodik olarak yapılan taramalarla personelin sağlık takibi yapılabilecek. Bu takip sistemi ile çalışma hayatının getirdiği sağlık sorunlarının en aza indirgenmesi, hayat kalitesi ve performans artırma hedefleniyor.

1-1.jpg

Seydişehir Belediyesi bünyesinde çalışan personellerin İş Sağlığı ve Güvenliğinin önemli olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Belediyemiz bünyesinde çalışan personelimizin yapmış oldukları işe bağlı olarak gelişebilecek Sağlık problemleri ve iş risklerini tespit etmek ve çalışanları bu risklerden korumak bizim önceliğimiz. Rutin Laboratuvar testleri yanında, çalıştıkları bölüme özgü risk faktörlerine göre olası meslek hastalıklarından korunmak sorunları erken tespit etmek amacıyla periyodik olarak sağlık taramaları tahlil ve muayeneleri yapılıyor. Yapılan sağlık taramaları sonucunda çalışanların daha güvenli ve sağlıklı bir ortamda çalışmasını istiyoruz” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.