Başkan Tutal: Kadir Gecesi bir fırsattır

Başkan Tutal: Kadir Gecesi bir fırsattır
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kadir Gecesi dolayısıyla yaymladığı mesajında Seydişehirli hemşehrilerinin ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni kutladı.

Başkan Tutal yayımladığı Kadir Gecesi mesajında şu ifadelere yer verdi: Tutulan oruçlar, yapılan ibadet ve yardımlarla manevi bir iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayının Kadir Gecesi ile zirveye ulaştığını ve bayram sevinci ile taçlandığını kaydetti.

Kıymetini bilmeli

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayının son günlerinin yaşandığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “11 Ayın Sultanı Ramazan ayı, içinde barındırdığı bereket ve rahmetin gecesi olan Kadir Gecesi ile tüm insanlığın kurtuluşa vesile olması için bir fırsattır. Ramazan ayının son günlerine yaşarken, bir taraftan da bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne kavuşuyor olmanın sevinç ve heyecanını birlikte yaşıyoruz. Kadir Gecesi’ni bin aydan daha hayırlı kılan; yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in bu gecede inmeye başlamasıdır. Sayısız manevi güzelliğin yaşandığı ve mükâfatların sınırsız olarak verildiği bu eşsiz gecenin kıymetini bilmeli, insani değerlerimizin farkına varmalıyız.

Hepimizin ortak duası

Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaştığımız bu mübarek gecenin getirdiği esenlik ve selametin, tüm yurdumuzu, aziz milletimizi ve bütün insanlığı çepeçevre kuşatması; yeryüzünde barış ve huzura vesile olması, hepimizin ortak duasıdır. Birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde Kadir Gecesinin ihlas ve bereketine kavuşarak, bu mübarek gecenin Seydişehirli hemşehrilerimizin, milletimizin ve tüm İslam aleminin birlik ve beraberliğine, barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.