Başkan Tutal'a İMH'den ziyaret

Başkan Tutal'a İMH'den ziyaret
Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a İnsan ve Medeniyet Hareketi’nden teşekkür ziyareti

Türkiye’nin birçok bölgesinde gençlerin milli ve manevi eğitimleri ve çeşitli gençlik kampları ile hizmet veren İnsan ve Medeniyet Hareketi Konya Temsilciliği, Konya ve Seydişehir’deki teşkilatlanma ve çeşitli destekleri için Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı ziyaret ederek teşekkür etti. Konya Temsilciliği adına ziyarette İMH Konya Başkan Yardımcısı Fatih Ceylan, Lokman Acar, Fahri Ekici ve Tahsin Işık hazır bulundu. İMH Başkan Yardımcısı Ceylan, Başkan Tutal’a ziyaretlerinde İslam Dünyasının Kutsal mekanlarının bulunduğu bir tablo hediye etti.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Gençliğin yerel de ve ulusalda birçok güç tarafından yönlendirilmeye çalışıldığını dile getirerek, birçok kuruluşun gençleri kendi ülkelerine, dinine, manevi değerlerine saldırmaya teşvik edebildiklerine dikkat çekti. Başkan Tutal, “Ne güzel ki, Seydişehir’de, Konya’da ve Türkiye’nin birçok bölgesinde temeli sağlam derneklerimiz, kuruluşlarımız var canla başla Allah Rızası için vatan millet sevgisini, manevi değerlerimizi gençlerimize aşılıyor. İnsan ve Medeniyet Hareketi de bunlardan biridir. Bu tür kuruluşlarımızı gönülden destekliyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.