Başkan Tutal'dan basın mensuplarına iftar yemeği

Başkan Tutal'dan basın mensuplarına iftar yemeği
Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçede görev yapan basın mensupları ile iftar yemeğinde biraraya geldi.

Baysal Kültür Sanatevi’nde düzenlenen iftar yemeğine Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Başkan Yardımcısı Mevlüt Güray ve basın mensupları katıldı. İftarda konuşan Başkan Tutal, bugüne kadar verdiği sözleri ve vaat ettiği projelerin bir kısmını gerçekleştirdiklerini veya fiilen uygulama aşamasında olduklarını ifade ederek, “Seydişehir için gayret ediyoruz. İlçemizde bir şeyler yapalım düşüncesiyle çalışıyoruz. Ciddi mesafeler aldık. Kısa sürede tamamladığımız bir sürü proje var. Yollarımıza başladık. Hastane yolunu, Kuğulu yolunu, Pınarbaşı yolunu tamamladık. Konya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hareket ediyoruz. Biraz gecikme oldu. Bozkır yolu Necati Kalaycıoğlu Caddesi’nde abone bağlantıları nedeniyle biraz zaman aldı. Daha sonra hızlı bir şekilde çalışmamızı tamamladık. Son çalıştığımız Hastane yolu, Cevher Dudayev Caddesi ve Pınarbaşı Mahallesi’nin sıcak asfalt çalışmalarını kendi imkanlarımızla tamamlayarak Seydişehir’e hizmet ediyoruz” dedi.
“PROJELERMİZ HIZLI BİR ŞEKİLDE İLERLİYOR”
Kuğulu Projesinin hızlı bir şekilde devam ettiği kaydeden Başkan Tutal, “Bakan Yardımcımız ile birlikte Orman Genel Müdürlüğü’müzle olan çalışmaları ayrıca yürütüyoruz. Eski Garaj bölgesinde ihale noktasına gelinmişti fakat bir sürprizle karşılaştık. Seyit Harun Projesi tamamlandı. Değer tespitlerini yaptık, itirazlar askı süreleri bitti, şu an pazarlık noktasına geldi. Pazar yerinin kalan kısmını kapatılmasıyla ilgili çalışma başlattık” şeklinde konuştu.
‘’BASININ GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNE HER ZAMAN İHTİYACIMIZ VAR’’
Göreve başladıkları günden bugüne kadar eksikliklerinin olabileceğini söylediklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Eksiklerimiz, hatalarımız mutlaka olabilir ama art niyetimiz kesinlikle yok. Eksik olan bizim göremediğimiz konularda basınımızın bizim gözümüz, kulağımız olması, eksikliklerimizi hatırlatması, görüş ve düşüncelerinize, tavsiyelerinize bizim her zaman ihtiyacımız var. Biz biliriz gibi bir iddiamız yok. Elhamdülillah baktığımızda değerlendirme yaptığımızda bazı sıkıntılar olabiliyor fakat çalışmalarımız normal seyrinde devam ediyor. Selçuk Üniversitesi ile çalıştığımız projelerimiz, diğer kurumlarla çalıştığımız projeler var. Asıl bunlar sonuçlandıktan sonra Seydişehir’in çehresi değişecek. Telefonlarımız ve kapımız her zaman sizin tavsiyelerinize açık. Ramazan ayının, yaklaşan Kadir Gecenizin ve Bayramınızın kurtuluşa vesile olmasını diliyorum” dedi.
Programın sonunda Başkan Tutal, basın mensupları ile sohbet ederek soruları cevapladı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.