Başkan Tutal'dan Rektör Şeker'e ziyaret

Başkan Tutal'dan Rektör Şeker'e ziyaret
Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Belediye Meclis üyelerinden oluşan heyet, Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörlüğüne atanan Mustafa Şahin ve Genel Sekreterlik görevine getirilen İbrahim Halıcı’yı rektörlük binasında ziyaret etti

Başkan Tutal ve beraberindeki heyet Selçuk Üniversitesi Rektörü Mustafa Şahin ve SÜ Genel sekreterliği görevine getirilen İbrahim Halıcı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Prof. Dr. Mustafa Şahin’in Selçuk Üniversitesi rektörlüğüne atanmasından dolayı görevinde başarılar dileyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Konya’da yıllarca meslek hayatı boyunca yaptığı başarılı çalışmalarla ve örnek kişiliği ile her zaman gurur kaynağımız olmuştur. Ülkemizin başarılı üniversiteleri arasında bulunan Selçuk Üniversitemizin Rektörlük görevinde önemli çalışmalara imza atacağınıza yürekten inanıyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Başkan Tutal ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, amaçlarının Selçuk Üniversitesi’ni, önemli projelerle bulunduğu konumdan daha da yükseğe taşıyarak, geleceğin üniversitesi olma yolunda hedeflerini hayata geçirmek olduğunu söyledi.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve beraberindeki heyet daha sonra Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü Genel Sekreterliği görevine getirilen Seydişehir’in eski Belediye Başkanlarından İbrahim Halıcıyı da ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.