Başkandan Anlamlı Davet

Başkandan Anlamlı Davet
Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Aydın, 15 Temmuz Gazisi 15 yaşındaki güreşçi İsmet Eker'i Türkiye Yıldızlar Güreş Şampiyonası finallerine katılması için davet etti- Başkan Aydın:"İsmet'in yaşı küçük ama yüreği kocaman. Pehlivanımızı o çok sevdiği güreşt

ANKARA (AA) - Türkiye Güreş Federasyonu (TGF) Başkanı Musa Aydın, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminde gazi olan güreşçi İsmet Eker'i, doğrudan Türkiye Yıldızlar Güreş Şampiyonası finallerine davet etti.

15 yaşındaki güreşçi İsmet Eker, o gece İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde babası ve kardeşleriyle birlikte darbecilere karşı mücadele verirken, vücuduna 3 kurşun ve 5 şarapnel parçası isabet etmişti. Uzun süre güreşten uzak kalan sporcu, başkan Aydın'ın davetiyle elemeleri geçerek yarın Kayseri'de başlayacak şampiyonada mücadele edecek.

TGF Başkanı Musa Aydın, İsmet'in bu millet için kendi canını ortaya koyduğunu dile getirerek, "İsmet'in yaşı küçük ama yüreği kocaman. Pehlivanımızı o çok sevdiği güreşten uzak tutmaya gönlümüz razı gelmezdi." dedi.

15 yaşındaki güreşçi, bugün olsa yine meydanlara ineceğini vurgulayarak, "Bu kez gazi değil, şehit olmak istiyorum. Vatanımız, milletimiz, bayrağımız için yine olsa giderim." diye konuştu.

Güreşi çok sevdiğini dile getiren İsmet, "Bu yaralanmadan dolayı uzun süre güreşimi yapamadım. Ancak bana yeniden bu imkanı sağlayan başkanıma çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.