Başkanı Ertaş: Basın demokrasilerin vazgeçilmez unsurudur

Başkanı Ertaş: Basın demokrasilerin vazgeçilmez unsurudur
Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

ilgin.jpg

Ertaş, mesajında, basının demokrasilerin vazgeçilmez bir unsuru olduğunu belirtti.

Teknolojinin gelişmesiyle her anlamda objektif ve doğru bilgiye daha kısa sürede ulaşma ihtiyacının artması dolayısıyla basının sorumluluğunun arttığını vurgulayan Ertaş, şunları kaydetti:

"Basın, demokrasinin temel taşlarından biridir. Milletimizin gözü, kulağı ve dili olan, vatandaşlarımızın haber alma ve bilgi edinme ihtiyacının doğru biçimde karşılanmasına vesile olmuş gazetecilerimiz, şüphesiz ülkemizin demokratikleşme sürecine büyük katkı sunmaktadırlar. Toplumsal değerlerimize saygı çerçevesinde, kişi hak ve özgürlüğünü gözetme ilkesinin ışığında kamuoyunu tarafsız, şeffaf habere ulaştırmak ve güçlü bir toplum düzeninin sağlanmasına hizmet etmek tüm basın mensuplarımızın daima temel amacı olmalıdır. Halkı bilgilendirmek maksadıyla, mesai mefhumu olmadan her şart altında görevini yapmaya çalışan gazeteci arkadaşlarımızın bu özverileri bütün takdirlerin üzerindedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, bu işe emek ve gönül veren tüm basın mensuplarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar diliyor, ebediyete intikal eden değerli basın mensuplarını rahmetle anıyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum."

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için bağlantıya tıklayarak WhatsApp grubumuza katılabilirsiniz: https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.