Başkentte bazı yollar trafiğe kapatılacak

Başkentte bazı yollar trafiğe kapatılacak
"Kırım Sürgünü'nün 72. Yılı" konulu toplantı ve gösteri yürüyüşü dolayısıyla cumartesi günü bazı yollar trafiğe kapatılacak

ANKARA (AA) - "Kırım Sürgünü'nün 72. Yılı" konulu toplantı ve gösteri yürüyüşü dolayısıyla cumartesi günü 13.30-16.30 saatleri arasında Ankara'da bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Şubesinden, 14 Mayıs Cumartesi günü 13.30-16.30 saatlerinde Kazım Karabekir Caddesi Hipodrom önünden Anadolu Meydanı'na kadar yapılacak yürüyüş nedeniyle trafiğe kapatılacak yollara ilişkin yazılı bir açıklama yapıldı.

Cumartesi günü saat 09.00'dan itibaren Kazım Karabekir Caddesi Ulaştırma kavşağından Anadolu Meydanına kadar, Ulaştırma kavşağı Anadolu Meydanı istikametine dönüş varyantları, Celal Bayar Bulvarı Kazım Karabekir Caddesine giriş varyantları, Beşevler kavşağı Dö Gol Caddesi girişi, Anıt Caddesi ile Anadolu Meydanı Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Ankaray Maltepe Durağı arası ile Anadolu Meydanı'na açılan cadde ve sokaklar miting süresince araç trafiğine kapatılacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.