Başkentte eğlence mekanlarında denetim

Başkentte eğlence mekanlarında denetim
Ankara Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Halk Sağlığı Müdürlüğü, Vergi Dairesi, Altındağ Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Sosyal Güvenlik Kurumu ile belediye yetkililerince hafta sonu Çankırı Caddesi'ndeki eğlence mekanlarında denetim yapıldı- Denetim

ANKARA(AA) - Ankara Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Halk Sağlığı Müdürlüğü,Vergi Dairesi, Altındağ Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Sosyal Güvenlik Kurumu ile belediye yetkililerince Altındağ bölgesindeki eğlence mekanlarında denetim yapıldı.

AA muhabirinin emniyet yetkililerinden aldığı bilgiye göre,13-14 Mayıs tarihlerinde Çankırı Caddesi'ndeki 32 işletme denetime tabi tutuldu. Denetimlerde 951 kişinin kimlik sorgulaması yapılırken, aranan 1 kişi gözaltına alındı.

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü ekiplerinin 32 iş yerinde gerçekleştirdiği denetimlerde, 11 iş yeri hakkında sigortasız personel çalıştırmaktan işlem yapıldı, yaklaşık 90 bin lira idari para cezası kesildi.

Öte yandan Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Vergi Dairesi Başkanlığı ekiplerinin de aralarında olduğu diğer kurumlar tarafından denetlenen iş yerlerine de toplam 113 bin 83 lira idari para cezası kesildi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.