Başkentte Uyuşturucu İle Mücadele

Başkentte Uyuşturucu İle Mücadele
ANKARA (AA) - Ankara'da geçen hafta düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında, haklarında işlem yapılan 43 şüpheliden 9'u tutuklandı.Ankara Valiliğinden...

ANKARA (AA) - Ankara'da geçen hafta düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında, haklarında işlem yapılan 43 şüpheliden 9'u tutuklandı.

Ankara Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, 16-23 Temmuz tarihlerinde uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan kişilere yönelik operasyonlarda, 351 gram esrar, 36 gram eroin, 28 kök kenevir bitkisi, 28 uyuşturucu hap ve 1 kilo 76 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

Uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti yapma suçundan 18, kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak ya da uyuşturucu veya uyarıcı kullanmak suçundan 23, diğer suçlardan ise 2 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Şüphelilerden 9'u tutuklanırken, 27'si Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla salıverildi, 7'si ise savcılıktan serbest kaldı.

Zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ise bir tabanca, bir şarjör ve 9 tabanca mermisi ele geçirilirken, uyuşturucu satışından elde edildiği belirlenen 3 bin 115 liraya da el konuldu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.