Basketbol: İşitme Engelliler Erkekler Türkiye Şampiyonası

Basketbol: İşitme Engelliler Erkekler Türkiye Şampiyonası
- Afyonkarahisar'da düzenlenen organizasyonda, Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler şampiyon oldu


AFYONKARAHİSAR (AA) - İşitme Engelliler Erkekler Türkiye Basketbol Şampiyonası'nda, Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler şampiyon oldu.

Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvanın final maçında Adıyaman Belediyesi İşitme Engeliler, Denizli İşitme Engelliler'i 88-69 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Mücadelenin ilk çeyreğini Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler 15-14 önde tamamladı. İkinci periyotta da üstünlüğünü sürdüren Adıyaman temsilcisi, ilk yarıyı 42-34 önde kapattı.

Maçın üçüncü periyodunda farkı kapatan Denizli İşitme Engelliler, son çeyreğe 60-59 üstün girdi. Son periyotta ise maça ağırlığını koyan Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler, mücadeleyi 88-69 kazandı.

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler takımının oyuncuları büyük bir sevinç yaşadı.

Turnuvanın en iyi oyuncusu, Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler takımından Volkan Koçlu oldu. Şampiyon olan takıma madalya ve kupası, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Kamil Kıcıroğlu tarafından verildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.