Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından
Demir İnşaat Büyükçekmece Başantrenörü Çıvgın:- "Savunmayla kazanabileceğimizi biliyorduk"- Trabzonspor Medical Park Başantrenörü Markovic:- "Maç içerisinde 3-4 dakika iyi, 3-4 dakika kötü oynadık"


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi'nde Trabzonspor Medical Park'ı 75-71 yenen Demir İnşaat Büyükçekmece'nin başantrenörü Özhan Çıvgın, yaptıkları savunmayla maçı kazandıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çıvgın, müsabaka öncesi planlarını değiştirmek zorunda kaldıklarını vurgulayarak, "Maça çıkarken bir tane beş numaramız vardı. Maç içerisinde iki tane dört numarayla oynamak zorunda kaldık. Oyuncularım bu duruma iyi reaksiyon verdi. Savunmayla kazanabileceğimizi biliyorduk" ifadelerini kullandı.

Demir İnşaat Büyükçekmece oyuncularından Robinson ise mücadelelerinden dolayı Trabzonspor Medical Park'ı tebrik ederek, kazandıkları için mutlu olduğunu kaydetti.


- Trabzonspor Medical Park cephesi


Trabzonspor Medical Park Başantrenörü Nenad Markovic, rakiplerinin kendilerinden daha agresif oynadığını belirtti.

Hücumda istedikleri ritmi bir türlü yakalayamadıklarını dile getiren Markovic,"Kolay atışlar kaçırdık. Maç içerisinde 3-4 dakika iyi, 3-4 dakika kötü oynadık. Özellikle ikinci devrede faul hakkımız bitmemişken bile fauller yapmadık. Rakibimiz bunları iyi değerlendirdi" şeklinde konuştu.

Trabzonspor Medical Parklı oyuncu Hakan Demirel ise kendileri için çok önemli bir maça çıktıklarını, ancak rakiplerine karşı gereken hamleleri yapamadıklarını aktardı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.