Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Erdoğan:- "Ligde kalma adına bizim için önemli bir adım oldu"- Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Trifunovic:- "Basitçe söylemek gerekirse onlar takım gibi oynadı, biz ise oynayamadık"


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi'nin 21. haftasında sahasında Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'u 91-70 yenen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, ligde kalma adına önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Erdoğan, savunmada akıllı ve dirençli oynadıklarını belirterek, "Oyuncu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Ligde kalma adına bizim için önemli bir adım oldu. Bizim hedefimiz hafta hafta düşünmek ve sanıyorum her maç üzerine bir tuğla koyuyoruz. Bu hafta savunmada daha dirençli ve akıllı oynadık" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor oyuncularından Batts ise, önemli bir karşılaşmadan galibiyetle ayrıldıklarını kaydetti.


- Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor cephesi


Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Aleksandar Trifunovic, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un maçı kazanmayı baştan sona hak ettiğini belirtti.

Müsabakada öz güven eksikliği yaşadıklarını dile getiren Trifunovic,"İstanbul Büyükşehir Belediyespor baştan sona üstün olan taraftı ve maçı kazanmayı hak ettiler. Kendimize olan saygımızdan yoksunduk. Basitçe söylemek gerekirse onlar takım gibi oynadı, biz ise oynayamadık" değerlendirmesinde bulundu.

Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor oyuncularından Mutlu Demir ise alt sıraları ilgilendiren çok zor bir maç oynadıklarını ve kaybettikleri için üzgün olduğunu aktardı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.