Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından
Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Trifunovic: "Oyuncularımı ortaya koydukları performanstan dolayı tebrik ediyorum. Önemli bir galibiyet aldık" - Torku Konyaspor Başantrenörü Bekir: "Rakibimiz bizden çok daha güçlü oynadı. Müthiş şekilde b

GİRESUN (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi'nde Torku Konyaspor'u 88-68 yenen Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Aleksandar Trifunovic, "Oyuncularımı ortaya koydukları performanstan dolayı tebrik ediyorum. Önemli bir galibiyet aldık." dedi.

Trifunovic, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, Torku Konyaspor karşısında oyuncularının çok iyi performans gösterdiğini belirtti.

Karşılaşmada üstün tarafın kendileri olduğunu vurgulayan Trifunovic, "Oyuncularımı ortaya koydukları performanstan dolayı tebrik ediyorum. Önemli bir galibiyet aldık. Aynı performansımızı ilerleyen maçlarda da sürdürmeliyiz. Yaklaşık bir aydır buradayım, çok kısa bir zamandır çalışıyoruz ancak biraz da olsa mesafe aldık." diye konuştu.

Trifunovic, gelecek hafta sonu deplasmanda Trabzonspor Medical Park ile karşılaşacaklarını anımsatarak, "Zor bir maç bizi bekliyor. Oraya gidip bugünkü gibi elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Hafta boyunca iyi hazırlanacağız. Kazanmak için Trabzon'a gideceğiz." ifadelerini kullandı.


- Torku Konyaspor cephesi


Torku Konyaspor Başantrenörü Aziz Bekir ise Giresun deplasmanında kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Aziz Bekir, "Rakibimiz bizden çok daha güçlü oynadı. Müthiş şekilde baskı oluşturdular. Bu maçta, 3 yabancı oyuncu eksikliğimiz görüldü. Her şeye rağmen daha iyi basketbol oynamamız gerektiğini düşünüyorum." dedi.

Bekir, maçın özellikle ilk devresindeki baskıya karşı yeterince güçlü olamadıklarına dikkati çekerek, "Oyuncu açığımızı tamamlamamız gerekiyor çünkü rotasyonda biraz sıkıntımız var" diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.