Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından
Samsun Canik Belediyespor Başantrenörü Öztürk: "Kritik hatalar ve top kayıpları bize pahalıya mal oldu"- Galatasaray Başantrenörü Memnun: "Kazandığımız için sevinçliyim ama çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum oyun anlamında"

SAMSUN (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Samsun Canik Belediyespor Başantrenörü Mehmet Öztürk, kendi sahalarında 73-70 kaybettikleri Galatasaray maçına ilişkin, "Kritik hatalar ve top kayıpları bize pahalıya mal oldu" dedi.

Öztürk, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, hem kendilerinin hem de Galatasaray'ın üstün mücadele sergilediğini söyledi.

Üçüncü periyotta yaptıkları kritik hatalar nedeniyle Galatasaray'ın tempo yakaladığına işaret eden Öztürk, şöyle konuştu:

"Fakat 4. periyotta yine başa baş bir mücadele oldu. 14 sayı öndeyken o kritik hataları yapmasaydık maçı kazanan taraf biz olabilirdik. Kritik hatalar ve top kayıpları bize pahalıya mal oldu. Bizim hedefimiz play-off, bu maçtan galip ayrılabilseydik belki garantilemiş olacaktık. Ama son 3 haftada elimizden geleni yapıp play-off'a girmeye çalışacağız."

-Galatasaray cephesi

Galatasaray Başantrenörü Ekrem Memnun ise kazandıkları için için çok mutlu olduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Ama çok kötü basketbol oynadık. Büyük hayal kırıklığı içindeyiz. Tamamen oyun disiplininden yoksun, konsantrasyon olmadan, hiç bizim takıma yakışmayacak bir oyun oynadık. Kazandığımız için sevinçliyim ama oyun anlamında çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum"

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.