Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından
- İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Erdoğan:"Son topta şans bize avantaj sağladı"- Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Dedas:"Tekrar ayağa kalkıp bundan sonra kazanmaya devam etmemiz gerekiyor"

İSTANBUL (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi'nin 24. haftasında sahasında Royal Halı Gaziantep'i 81-77 yenen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, maçı çok iyi mücadele ederek kazandıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Erdoğan, her maçı final gibi oynadıklarını dile getirerek, "Hücumlarda biraz aceleci davrandık ve maçın sonunu bir an önce getirmek ister gibi oynadık. Atış seçimlerini ve top paylaşımını kötü yaptık. Son topta şans bize avantaj sağladı. Ligde altı maçımız kaldı. Biz kazanabildiğimiz kadar kazanıp ligi en iyi noktada bitirebilmek için elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor oyuncularından Armand ise maçı kazanacaklarına inandıklarını ve iyi mücadele ederek sonuca gittiklerini kaydetti.


- Royal Halı Gaziantep cephesi


Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Stefanos Dedas, her iki takımın da çok iyi mücadele ettiğini söyledi.

İki takımın da maç içinde üstünlük yakaladığını fakat sonunda şansın İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a güldüğünü dile getiren Dedas, "Bugün her ne olursa olsun kaybettik. Haftaya Trabzonspor Medical Park ile önemli bir maça çıkacağız. Tekrar ayağa kalkıp bundan sonra kazanmaya devam etmemiz gerekiyor. Maçı kaybetsek de ben oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Royal Halı Gaziantep oyuncularından Erden Eryüz ise iyi hazırlandıklarını ve maçta ellerinden geleni yaptıklarını aktardı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.