Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından
- Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Avcı:- "Kazanmamız gereken bir maçtı"- Edirne Belediyesi Edirnespor Başantrenörü Ünlü:- "Şu an itibarıyla görevimden istifa ediyorum"

KAYSERİ (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde Edirne Belediyesi Edirnespor'u 85-77 yenen Abdullah Gül Üniversitesi'nin başantrenörü Ayhan Avcı, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Avcı, müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, ligde play-off'a kaldıklarını hatırlattı.

Küme düşen Edirne Belediyesi Edirnespor için ise dramatik bir müsabaka olduğuna dikkati çeken Avcı, "Umutları son maça kalmıştı. Onlar da elinden geleni yaptılar. Kazanmamız gereken bir maçtı. Biz, az şans bulan oyuncularımızla maçı dengede tutmaya çalıştık. Bunu da yaptık. Çok fazla yorulmadık ve bu bizim için iyi oldu. Çünkü play-off başlıyor. O maçlara iyi bir şekilde hazırlanacağız." diye konuştu.


- Edirne Belediyesi Edirnespor cephesi


Edirne Belediyesi Edirnespor Başantrenörü Ender Ünlü, görevini bıraktığını açıkladı.

Abdullah Gül Üniversitesi'ni galibiyetinden dolayı kutlayan Ünlü, "Biz küme düştük. Bütün sorumluluğu üstüme alıyorum. Buraya geldikten sonra 7 maçın tamamını kazanamadığımız için bütün sorumluluk bana aittir. Takımdan ayrılmayan ve sonuna kadar mücadele eden oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Şu an itibarıyla görevimden istifa ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.