Basketbolda Maçın Ardından

Basketbolda Maçın Ardından
- Galatasaray Başantrenörü Maljkovic:"Maçı izleyen hiç kimse savaşmadığımızı söyleyemez"- Yakın Doğu Üniversitesi Kalaycıoğlu: "Takım olarak elimizden geleni yaptık ve ikinci maçta işimiz kolay olmayacak"


İSTANBUL (AA) - FIBA Kadınlar Avrupa Kupası yarı final ilk maçında Yakın Doğu Üniversitesi'ne 81-87 mağlup olan Galatasaray'ın başantrenörü Marina Maljkovic, en iyi performanslarını sahaya yansıttıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Maljkovic, kendilerini destekleyen taraftarlarına teşekkür ederek, şu ifadeleri kullandı:

"Maçı izleyen hiç kimse savaşmadığımızı söyleyemez. En iyi performansımızı sahaya yansıttık ama rakibimiz Yakın Doğu Üniversitesi çok kuvvetli bir takım. Çok iyi oyunculara ve geniş rotasyona sahipler. Bu taraftarın önünde oynamak muhteşem. Böyle bir atmosferi Avrupa'nın hiçbir takımında göremezsiniz. Onların önünde zaferi elde edemediğimiz için çok üzgünüm. Oyuncularımı gösterdikleri performanstan ötürü tebrik ediyorum."

Sarı-kırmızılı oyuncu Moriah Jefferson, taraftarın önünde kaybettikleri için çok üzgün olduklarını belirterek, "Bireysel oyunumdan çok takım oyunu benim için önemli. Eksiklerimizin üzerinde durarak daha iyi çalışacağız." diye konuştu.



- Yakın Doğu Üniversitesi cephesi


Yakın Doğu Üniversitesi Başantrenörü Zafer Kalaycıoğlu, finale çıkmak için iki takımında elinden gelen mücadeleyi gösterdiğini dile getirdi.

Kalaycıoğlu, Galatasaray'ın 20 sayı gerideyken taraftarının desteğiyle müthiş geri dönüş yaptığını aktararak şunları kaydetti:

"Galatasaray'ın güçlü bir takım olduğunu hesaba katmıştık. Avrupa kupasının en çok sayı atan takımına karşı savunma yapmamız lazımdı. İkinci maç kendi evimizde olacak. Takım olarak elimizden geleni yaptık ve ikinci maçta işimiz kolay olmayacak. Evimizde oynayacağımız bu maçın sonucu çok önemli."

Yakın Doğu Üniversitesi'nin oyuncusu Elin Eldebrink ise zor bir maç oynadıklarını ve rövanş maçında 6 sayılık avantajları olacaklarını vurguladı.




Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.