Basketbolda Maçın Ardından

Basketbolda Maçın Ardından
- Demir İnşaat Büyükçekmece Başantrenörü Çıvgın: "Maçın başında açılan farkı eritmekte zorlandık"- Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Sarıca:"Müthiş tempomuz ve iyi savunmamız bize kolay bir galibiyet getirdi"


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 23. haftasında Beşiktaş Sompo Japan'a 84-67 mağlup olan Demir İnşaat Büyükçekmece'nin başantrenörü Özhan Çıvgın, maçın başında açılan farkı eritmekte zorlandıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Çıvgın, maçın başında rakibe çok sayı avantajı verdiklerini belirterek, "Maçın başında açılan farkı eritmekte zorlandık. Hep geriden geldik. Ceza basketleri yedik. Bir ara toparlar gibi olduk ama sonra tekrar dağıldık. Bundan sonraki maçlar önemli. Onlara konsantre olacağız." ifadelerini kullandı.

Demir İnşaat Büyükçekmece'nin oyuncusu Tayfun Erülkü de üçüncü periyoda sert başladıklarını ancak maçın başında açılan farkı kapatmakta zorlandıklarını kaydetti.


- Beşiktaş Sompo Japan cephesi


Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Ufuk Sarıca ise iyi savunmanın kendilerine kolay bir galibiyet getirdiğini aktardı.

Sarıca, maç boyunca aynı tempoyu tutturmanın kolay olmadığını dile getirerek, "Müthiş tempomuz ve iyi savunmamız bize kolay bir galibiyet getirdi. Bütün maç boyunca atışlarda isabet bulmak kolay değil. Takım olarak paylaşım çok güzeldi. Güzel bir galibiyet aldık. Ligin sonuna yaklaştıkça her maçın önemi artıyor. Ciddiye alıp, kazandığımız için oyuncularımı da tebrik ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Siyah-beyazlı basketbolcu Sertaç Şanlı da maçın başında yakaladıkları ritmi ikinci yarıda kaybettiklerini anlatarak "Son çeyrekte yeniden toparlanarak sertliği ortaya koyduk ve kazandık." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.