Basketbolda Maçın Ardından

Basketbolda Maçın Ardından
Best Balıkesir Başantrenörü Demir:- "Fenerbahçe baskılı başladı. Biz de o baskıya maçın başında cevap veremeyince belli oyuncular maça giremedi"- Fenerbahçe Başantrenörü Obradovic:- "Maç genelinde de tempomuz ve oyunumuz beni tatmin etti. Genç oyuncularım

BALIKESİR (AA) - Best Balıkesir Başantrenörü Hakan Demir, 79-68 yenildikleri Fenerbahçe karşısında rakibin baskılı oyununa cevap veremediklerini söyledi.

Demir, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi oynadıklarını söyleyemeyeceğini belirterek, şunları kaydetti:

"Fenerbahçe baskılı başladı. Biz de o baskıya maçın başında cevap veremeyince belli oyuncular maça giremedi. Maçın içinde geri dönmeye çabalasak da dönemedik. Şu anda bulunduğumuz pozisyon değişmedi. Biz 5 galibiyetteyiz üstümüzde 6-7 galibiyetli takımlar var. Onları yakalamaya çalışacağız."

Best Balıkesir'in oyuncusu Melih Yıldız ise ligde kalacaklarına inandığını belirtti.


- Fenerbahçe cephesi


Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic ise oyundan memnun olduğunu fakat genç oyuncuların özellikle hücumda daha agresif oynamaları gerektiğini ifade etti.

Maça çok iyi başladıklarını aktaran Obradovic, şöyle konuştu:

"Maç genelinde de tempomuz ve oyunumuz beni tatmin etti. Genç oyuncularımızın hem savunmada hem hücumda agresif olması bizim için önemliydi. Bu agresiflik sayesinde maçtan 15 top çalma ile ayrıldık. Genç oyuncularımız iyi oynadılar, tecrübeli oyuncularımız da gerektiği anda doğru performans gösterdi. Genç Türk oyuncularımızın hücumda özellikle daha agresif oynamaları lazım."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.