Basketbolda Maçın Ardından

Basketbolda Maçın Ardından
- Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ataman:- "Savunmamız maç boyunca agresif ve iyi performans sergiledi. Rakibin ikili oyunlarını durdurmayı başardık. Hücumda da doğru atışları bularak oynadık"- Anadolu Efes Başantrenörü Perasovic:- "Kötü bir şut yüzdesi

İSTANBUL (AA) - Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde Anadolu Efes'i 73-63 yendikleri karşılaşmada hücumda ve savunmada etkili bir oyun sergilediklerini söyledi.

Ataman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, zor bir karşılaşmaya çıktıklarını belirterek, "Kaybetseydik sezon tamamlanmış olacaktı. Psikolojik olarak zor maçtı. Bu sezon Anadolu Efes'e 5 maç kaybettik. Savunmamız maç boyunca agresif ve iyi performans sergiledi. Rakibin ikili oyunlarını durdurmayı başardık. Hücumda da doğru atışları bularak oynadık. İlk maça göre ribauntlarda dengeyi sağladık. Kısaların katkısı önemliydi." dedi.

Anadolu Efes ile serinin son maçını 27 Mayıs Cumartesi günü yapacaklarını hatırlatan Ataman, "Bu maçta taraftarlarımızla birlikte önemli bir atmosfer yakaladık. Şimdi cumartesi günü Anadolu Efes'in sahasında oynayacağız. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda 10 bin Galatasaraylı taraftarın desteğiyle yarı finale çıkmak için mücadelemizi vereceğiz." ifadelerini kullandı.


- Perasovic: "Galatasaray daha iyi oynadı"


Anadolu Efes Başantrenörü Velimir Perasovic ise Galatasaray'ın daha iyi oynadığını ve galibiyeti hak ettiğini dile getirdi.

Takımın istediği performansı ortaya koyamadığını vurgulayan Perasovic, "Kötü bir şut yüzdesiyle oynadık, maçı kaybetmemizdeki en büyük neden buydu. Kazanmamız gereken son bir maç var. Bütün yapacağımız şeyler bu maçı kazanmak için olacak. Kendi sahamızda olacak. Bu avantajı kullanmamız gerekiyor." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.