Başsavcı Tezcan'dan SELSİAD'a ziyaret

Başsavcı Tezcan'dan SELSİAD'a ziyaret
Konya Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan, Selçuklu Sanayici İşadamları Serbest Meslek Mensupları Derneği (SELSİAD)’a iade-i ziyarette bulundu.

Konya Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan, Selçuklu Sanayici İşadamları Serbest Meslek Mensupları Derneği (SELSİAD)’a iade-i ziyarette bulundu.

Başsavcı Bestami Tezcan, “SELSİAD’a severek iade-i ziyarete geldim. Sizler, para pula ihtiyacı olmayan, sadece ‘Konya için ne yapabiliriz?’ meramıyla, Konya’ya gönül vermiş insanlarsınız. Konya, geçmişi, milattan öncesine dayanan tarihiyle, kültürüyle gelişmiş büyük bir şehir. Ayrıca Başbakan, bakan çıkarmış bir şehir olması hasebiyle çitanın daha yüksek tutulması gerektiğini düşünüyorum. Bunda sizin gibi ivazsız hizmet eden STK’ların hizmet ve duyarlılığı hiç kuşkusuz motive edici olacaktır. Bir hizmetin üretilmesinde sivil destek çok önemlidir” dedi. Ayrıca SELSİAD’ın Konya Adliyesi işbirliğiyle, adliye çalışanlarının adliyeye gelen halka güler yüzlü davranmasına yönelik düzenlediği, “Adliyede ve Sosyal Hayatta Temel İletişim Becerileri” konulu seminerin büyük ilgi görmesinden, son derece olumlu geri dönüşümler alınmasından bunun yanısıra Cumhuriyet Bayramı haftasında Konya Adliyesi’nde tertip edilen resim sergisine SELSİAD ve Av.Bekir Karataş’ın sponsor olarak destek vermesinden dolayı teşekkür ederek, ilerleyen süreçte SELSİAD’la işbirliği içinde programlar yapmak istediklerini belirtti.

SELSİAD Genel Başkanı İsmail Hakkı Kolat, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Selçuklular Dönemi’nden günümüze kadar insanlık tarihi açısından önemli medeniyetlere sahne olmuş Konya’mızın, dünyadaki tüm teknolojik gelişimlerle paralel hareket ederek, birlik beraberlik içinde dünya standartlarını yakalamasını arzu ediyoruz. Modern bir kentin en görkemli özellik ve niteliklerini taşımasını, teknolojinin tüm imkânlarını en iyi şekilde kullanıp önemli hizmetlere imza atılmasını istiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Türk Medeni Kanunu, yönetmenlik, genelge ve tebliğler doğrultusunda, sanayici, iş adamı, üniversiteler, eğitim kurumları, serbest meslek kuruluşları, tüccar, sanatkar, bilim ve teknoloji uzmanlarının birlikteliklerini ticari, sınai, sosyal ve mânevî güç birliği çerçevesinde teknoloji, sermaye, iletişim, fikir alışveriş koordinasyonu sağlayarak, hızlı değişim ve gelişmeleri yakından takip edip, Türk ekonomisini güçlendirmek amacı ile etkin, hızlı kalkınma projeleri ile daima üstün seviyelere yükseltmek, derneğimiz SELSİAD’ın asıl amaçları arasındadır” dedi.

Ziyarette Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Oral, Ö.Faruk Meydan, İbrahim Azman, Hamdi Demir, Melâhat Ürkmez, Seyit Türkmen, B.İsmail Haydaroğlu, Naci Atalay, Sıtkı Aksöz, Bekir Karataş hazır bulundular.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.