Batı Akdeniz İçin Sağanak Uyarısı

Batı Akdeniz İçin Sağanak Uyarısı
ANTALYA (AA) - Yarın gece saatlerinden sonra Muğla, salı ve çarşamba günleri de Antalya, Isparta ile Burdur'un serin ve yağışlı havanın etkisine gireceği...

ANTALYA (AA) - Yarın gece saatlerinden sonra Muğla, salı ve çarşamba günleri de Antalya, Isparta ile Burdur'un serin ve yağışlı havanın etkisine gireceği bildirildi.

Meteoroloji Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, bölgenin yarın akşam saatlerinden sonra batısından başlayarak Orta Akdeniz üzerinden gelen serin ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor.

Yarın gece Muğla'nın batısından başlayacak olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, salı ve çarşamba günleri Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur'da kuvvetli olması bekleniyor.

Rüzgarın da güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (saatte 30-60 kilometre hız) esmesi, yağış sisteminin bölgeyi 26 Ekim Perşembe günü terk etmesi öngörülüyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.