Bayanlar Hentbol Süper Ligi

Bayanlar Hentbol Süper Ligi
Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, yarın deplasmanda Ankara Yenimahalle Belediyespor ile karşılaşacak

ANTALYA (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Muratpaşa Belediyespor, yarın karşılaşacağı Ankara Yenimahalle Belediyespor maçını kazanarak şampiyonluktaki iddiasını sürdürdürmek istiyor.

Başkent ekibi ile yarın deplasmanda karşılaşacak Muratpaşalı bayan hentbolcular, son hazırlıklarını tamamladı. Ligde 30 puanla ikinci sırada yer alan Muratpaşa Belediyespor, 28 puanla üçüncü sırada yer alan rakibini yenerek avantajlı duruma geçmeyi hedefliyor.

Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, yaptığı açıklamada, Ankara ekibinin de kendileri gibi şampiyonluğu hedeflediğine dikkati çekti. Güç dengeleri eşit olan iki ekibin karşı karşıya geleceğini belirten Ünsal, "Karşılaşma boyunca iyi mücadele eden galibiyete uzanacaktır" dedi.

Ünsal, zorlu mücadelede sakatlıkları süren Nataliya Kotsina ve Gülsüm Güleçyüz'ün takımdaki yerlerini alamayacağını kaydetti.

Ankara THF Spor Salonu'nda saat 15.00'de başlayacak müsabakayı Kürşat Erdoğan, İbrahim Özdeniz ikilisi yönetecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.