Bayırbıcak Türkmenlerine yardım

Bayırbıcak Türkmenlerine yardım
KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Hayrat Vakfı işbirliğinde başlatılan Bayırbucak Türkmenlerine Yardım kampanyasına...

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Hayrat Vakfı işbirliğinde başlatılan Bayırbucak Türkmenlerine Yardım kampanyasına Pazarcık Belediyesi, 2 tırla destek verdi.

Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, belediye önünde düzenlenen yardım töreninde yaptığı konuşmada, kampanyaya Pazarcık halkının "Şimdi kardeşlik zamanı" diyerek destek olduğunu söyledi.

Yardımda bulunan herkese teşekkür eden Bozdağ, "Yardımların toplanmasına destek veren tüm vatandaşlara, kurum ve kuruluşlar ile her zaman mazlumun ve ihtiyaç sahiplerinin yanında olan yardımsever Pazarcıklı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. İlk olarak iki tır yardım malzememizi hep birlikte uğurluyoruz. Ancak yardımlarımız burada bitmeyecek olup kampanyamız 29 Şubat tarihine kadarda devam edecektir" diye konuştu.

Giyim, gıda, temizlik gibi temel ihtiyaçları kapsayan iki yardım tırı, düzenlenen törenin ardından, İlçe Müftüsü Ahmet Sevinç tarafından yapılan duayla Suriye sınırına gönderildi.

Törene, Pazarcık Kaymakam vekili Seza Özbey, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Uğur Bucak, İlçe Emniyet Müdürü Fırat Güneş, resmi daire müdürleri, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.