Baykan’ın desteğiyle olimpiyatlara

Baykan’ın desteğiyle olimpiyatlara
Rio Olimpiyatları’nda tüm Türkiye’yi ekrana kilitleyen başarısıyla gururlandıran cimnastikçi Tutya Yılmaz, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ın elinden tutmasıyla bugünkü başarısını yakaladığını dile getirdi.

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ın yakından ilgilenmesiyle bugünlere geldiğini belirten milli cimnastikçi Tutya Yılmaz, sporu bırakma noktasına geldiğini ancak Baykan’ın yaşadığı sorunlara çözüm üreterek, buna engel olduğunu vurguladı. Tutya Yılmaz, antrenman yapmak için şehir değiştirmek zorunda kaldığını belirterek, “Bağlarbaşı’nda çalıştığım salon yıkıldı. İstanbul’da Kartal’da başka bir salon vardı. Orada da çalışmam mümkün değildi. Ya İzmir’e ya da Bolu’ya gitmeliydim. Okuldan sonra Bolu’ya antrenmana gidiyordum. Antrenmandan sonra da tekrar eve dönüyordum. Benim için inanılmaz yorucuydu. Artık dayanamaz hale geldim. Sporu bırakma noktasına geldim. Her gün şehir değiştirmek çok zordu” diye konuştu.

BAYKAN EL KOYDU

Sporu bırakma noktasına geldiğinde Mehmet Baykan ile görüştüğünü belirten Tutya Yılmaz, genel müdürün elinden tutuğunu söyledi. Başarılı sporcu o günleri şöyle anlattı: “Sporculuğum boyunca Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan benimle yakından ilgilendi. Yaşadıklarımı müdürümüze anlattım. Ben bunları yaşadığım sırada İstanbul’daymış. Uçuşunu tehir etti ve benimle ilgilendi. Hemen benim için bir salon temin edilmesini istedi. Birkaç gün içinde çalışabileceğim bir salon bulundu. Ondan sonra çalışmalarıma devam edebildim. Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan olmasa ben bugün olimpiyatlarda ülkemi temsil eden bir sporcu olmayacağım. Benim sporculuk hayatımda Mehmet Baykan’ın yeri çok önemlidir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.