Bayraklı’nın Kadınları Fuara Hazır

Bayraklı’nın Kadınları Fuara Hazır
Bayraklı Belediyesi Kadın Emek Dünyası ve Ressamlar Sokağı’nın emekçi kadınları, 6. Kadın Festivali’nde ürettikleri dikiş-nakış, takı, örgü, mutfak gereçleri, ahşap ve dekorasyondan oluşan 408 parça ü...

Bayraklı Belediyesi Kadın Emek Dünyası ve Ressamlar Sokağı’nın emekçi kadınları, 6. Kadın Festivali’nde ürettikleri dikiş-nakış, takı, örgü, mutfak gereçleri, ahşap ve dekorasyondan oluşan 408 parça ürünü sergileyecek.

Sevgi Yolu Kadın Dünyası, Migros Parkı ve Değirmen Kafe’de ücretsiz stantlarda el emeği üreten 136 kadın ile ressamlar sokağının 8 kadın ressamı 7-10 Mart tarihlerinde İzmir Fuarı’nda düzenlenecek 6. Kadın Festivaline katılmak için hummalı bir çalışma yürütüyor. Fuar 5 numaralı pavyonda kadınların tamamen el emeğinden oluşan dikiş-nakış, takı, örgü, mutfak gereçleri, ahşap ve dekorasyon ürünlerinden oluşan 408 parça ürün uygun fiyat aralıklarıyla ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Ressamlar Sokağı’nın 8 kadın ressamından 2’si fuarda her gün canlı performans sergileyecek.

SÖZDE DEĞİL ÖZDE DESTEK VERİYORUZ

Kadınlara sözde değil özde yatırımlarla ve desteklerle katkı sağladıklarını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Bayraklı Belediyesi olarak yakında kadınlarımız için bir sürprizimiz daha olacak. Kamuoyu ile paylaşacağız. Biz somut adımlar atarak kadınlarımızın el açan değil evine ekmek götüren, ürettiklerini satarak gelir elde eden bireyler olması için çabalıyoruz. Kadınlarımız da bizim bu çabalarımıza karşılık olarak tamamen el emeği onlarca çeşit ürün üretiyor. Bunları yine onlara tahsis ettiğimiz ücretsiz stantlarla satışını sağlıyoruz. Kadınlarımız 6. Kadın Festivaline katılacaklar. Bizde belediye olarak onların yanında olacağız” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.