Ahmet Öztemel

Ahmet Öztemel

BAYRAM; BAYRAM OLSUN

BAYRAM; BAYRAM OLSUN

Sevinçte, mutlulukta, berekette, huzurda, kavuşmada, kucaklaşmada, barışmada, dostları aramada, sevgide, saygıda, hoşgörüde, uzlaşmada, empatide, birlik ve beraberlikte bayram bayram gibi olsun.

       Silahlanmada, çatışmalarda, kargaşada, terörde, uzlaşmazlıkta, tarafgirlikte, her türlü şiddette arife milat olsun; tüm olumsuzluklar bayramla son bulsun. Ülkemin kötü bir klasiği bu bayram gerçekleşmesin; yollar canların yittiği, umutların bittiği alanlar değil; insanları birbirine kavuşturan mekanlar olsun. Bayramımız kutlu olsun.

KONYA MI ANKARA’YA; BÜROKRATLAR MI KONYA’YA?

       Benim idarecilik yıllarımda hemşeri buluşmaları yoktu. Düşünenleri, uygulayanları, geleneksel hale getirenleri kutluyor ve çok yararlı olduğuna inanıyorum. Ancak; acizane fikrim Konya’nın Ankara’ya taşınması değil, Konyalı bürokratların memleketimde misafir edilmelerinin daha yararlı olacağı şeklindedir. Hem bürokratlarımız ortamdan uzaklaşmış olur,  dinlenir, hem de Konya’mın huzur ortamında muhabbet, sohbet, fikir alışverişleri daha güzel olur.

      Yıllar önce bir milletvekilinin Eximbank yetkililerini İnegöl’e getirdiği, Eximbank’dan yararlanan mobilya üretici sayısının çok arttığını okumuştum. Ben bürokratlarımızın Konya’da toplanmalarının daha verimli olacağı fikrindeyim. Saygılarımla,

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Ahmet Öztemel Arşivi
SON YAZILAR